29-12-2018 Хшаново – День молитов за оздоровлення – остання субота місяця

Парафіяни з Ольштина відбули прощу до Хшанова, де в кожну останню суботу місяця отець Григорій Столиця править богослужіння за оздоровлення. В невеликій каплиці, в якій служив після переселення отець Ріпецький, перед іконою Богоматері Неустанної Помочі збирається громада паломників на спільну молитву. Цього дня є нагода приступити до Тайни Покаяння (сповідав о.Григорій Столиця та о.Станіслав Тарапацький), в Божественній Літургії можна приступити до Тайни Євхаристії а опісля можна прийняти Тайну Єлеопомазання. Це таїнство недооцінюємо на щодень і не завжди маємо відвагу попросити про нього священика в парафії. Звичайно шукаємо духової помочі, коли хвороба нас вже міцно доймає. Це таїнство можна прийняти завжди, коли міняєтся в нас хвороба. Діє воно в недугах не тільки тілесних, але також в душевних і психічних. На кожну Літургію призначене є також спеціальне Слово Боже. Ця зустріч проходила під гаслом – “Бог наша надія”. Важлива точка цього дня – це змога дати свідоцтво про те, як діє молитва і Боже милосердя в наших особистих зустрічах з Богом. Потім є також нагода, щоб попросити священника про індивідуальну молитву над собою. На завершення богослужіння присутні отці уділяють благословення з накладанням рук.  Запрошуємо за місяць.

Андрій Фаранчук

(спільна поїздка – тел. 502328396)

Przeczytaj także / Читайте також